Gereken Program: Color Nick Nerden indiricem?! :http://www.customizeyourmsn.com/downloads/CNsetup.exe Nasıl kullanıcağım? : Dosyayı yükleyip kuruyoruz. Msn açıksa kapatmanızı isteyecek. İstediği gibi yapıp msn i kapatıp yeniden açıyoruz. Listeden birinin üstünü tıklayıp seçiyoruz. Konuşma penceresi açılıyor. Pencereye Aşağıdaki kodları yazabiliriz.
yazabileceğimiz kodlar:
/xcolornick = Renkli Nick örnek: /xcolornick quv1-KeRem /xcolortext = Renkli Yazı ( yazınız rengarenk olur ) /xquicknick = Kapat ve açıldığında renklı nıck uygula /xquicknicksave = Renkli Nick imi kayıt et /xcolornickcfg = Ayarlar /xcolornickhelp = Yardım ingilizce)
Yok ben programsız renkli nick istiyorum diyosan .. Yine listedeki bir kişinin üstüne tıklıyoruz; konuşma penceresi açılıyor. Açılan pencereye:
Renkli Nick /nick ctrl+k (ctrl tuşuna basarken K tuşuna basıyoruz, renk secip kapatıyoruz ) YENİNİCK'i mizi yazıp enter a tıklıyoruz
Kalın Nick /nick ctrl+b (ne yapmanız gerektiğini yukarda söyledim YENİNİCK'i mizi yazıp enter a tıklıyoruz
Altıcizili nick /nick ctrl+u Yeninick
-------------------------------------------------------------------------- Herkezin bildiği genel yöntem(belki bilmiyorsunuzdur.) :
Aşağıdaki kodları herzaman nickinizi değiştirdiğiniz yer olan (( Araçlar>Seçenekler>Kişisel>Görüntü Adım )) girip daha sonra nickinizi yazın..
·#·$0 - beyaz ·#·$1 - siyah ·#·$2 - mavi ·#·$3 - yeşil ·#·$4 - kırmızı ·#·$5 - Maroon ·#·$6 - Purple ·#·$7 - turuncu ·#·$8 - sarı ·#·$9 - açık yeşil ·#·$10 - Teal ·#·$11 - buz mavisi ·#·$12 - lacivert ·#·$13 - Pembe (Fuchsia) ·#·$14 - Gri ·#·$15 - açık Gri ·#·$20 - açık Pembe ·#·$24 - açık sarı ....... istediğiniz sayıyı vererek değişik renkler elde edebilirsiniz.
·# - Kalın ·& - Italik ·' - Dashed ·@ - Altı cizgili
ör: ·#·$14 KeRem | msn de : KeRem olarak görünücek. -------------------------------------------------------------------------- satır satır nick yazma: Başlat menüsüne girip -> çalıştıra tıklıyoruz -> daha sonra o boşluga charmap yazıyoruz ve karakter eşlem açılıyor. resimde gösterdiğim karakteri kopyala diyoruz..
karakter eşlemi kapatıyoruz.. msnde nick değiştirme bölümüne geliyoruz.. mesala K E R E M diye nickimiz olsun istiyoruz bunun için ..
K|E|R|E|M yazmalıyız burda | ile gösterdiğim kopyala dediğimiz karakterdir. nick yazılan yere yapıştır(nick yazılan boşluga mouse ın sağ tuşu ile tıklayıp açılan pencereden yapıştır tıklanacak) diyerek kullanabiliriz.
-------------------------------------------------------------------------- Nick yazan yeri boş bırakma Yine nick değiştirme bölümüne gidiyoruz nickimizi siliyoruz. Alt tuşuna basarak 255 yazıyoruz (alt+255) veya (alt+0160) uygula diyoruz ve artık bir nickimiz bile yok : (
--------------------------------------------------------------------------Nick yazan yer boş?! e-mail de gözükmese olur mu ? Olmazmı : ) Aşağıdaki text dosyasını bilgisayarınıza indirip içinden çıkan kodu msn e nick olarak yazarsanız mailinizde gözükmez nickinizde
boş nick ve e-mail istiyorum
-------------------------------------------------------------------------- ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (JanjanLı NickLeR) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ Böyle nick istiyosunuz.. Adamlar uğraşıp program yapmış böyle nickler oluşturuyo..
Dizzy Nick Creator
yüklemek için açılan sayfada descargar ı tıklıyoruz ..
yok ben uğraşamoycam programla flm işim var birazdan gitcem zaten diosanız aşağıdaki nickleri kullanabilirsiniz..
(¯`·._.·[ (Buraya msn Nick Yazin) ]·._.·´¯) ¨°o.O (Buraya msn Nick Yazin) O.o° ×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn Nick Yazin) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) (Buraya msn Nick Yazin) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn Nick Yazin) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ Oº°‘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨‘°ºO - - --^[ (Buraya msn Nick Yazin) ]^-- - - •·.·´¯`·.·• (Buraya msn Nick Yazin) •·.·´¯`·.·• `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Nick Yazin) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) (Buraya msn Nick Yazin) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Nick Yazin) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨‘°ºO ·´)› (Buraya msn Nick Yazin) ‹(`· .-~·*'˜¨¯`·¸ (Buraya msn Nick Yazin) ¸·`¯¨˜'*·~-. ¸„.-·~¹°”ˆ˜¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨˜ˆ”°¹~·-.„¸ ׺°”˜`”°º× (Buraya msn Nick Yazin) •._.·´¯) —÷[(` (Buraya msn Nick Yazin) ´)]�E— —(•·÷[ (Buraya msn Nick Yazin) ]÷·•)— —¤�E`[¤ (Buraya msn Nick Yazin) ¤]´)÷¤— ··¤(`×[¤ (Buraya msn Nick Yazin) ¤]×´)¤·· ·´¯`·(Buraya msn Nick Yazin) ·´¯`· ]¦•¦[ (Buraya msn Nick Yazin) ]¦•¦[ `·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Nick Yazin) ¯`·.,¸¸,.·´ [`·.] (Buraya msn Nick Yazin) [.·´] (`·.·• (Buraya msn Nick Yazin) •·.·') •´¯¥¯`• (Buraya msn Nick Yazin) •´¯¥¯`• •^v^–[ (Buraya msn Nick Yazin) ]–^v^• •·´¯°· (Buraya msn Nick Yazin) ·°¯`·• ·°¯`·• (Buraya msn Nick Yazin) •·´¯°· §.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Nick Yazin) ×,.·´¨'°÷·..§ ]|I{•------» (Buraya msn Nick Yazin) «------•}I| •]•·´º´·» (Buraya msn Nick Yazin) «·´º´·•[• 𺰘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨˜°º�E ׺°”˜`”°º× (Buraya msn Nick Yazin) ׺°”˜`”°º× .·´¯`·-> (Buraya msn Nick Yazin) <-·´¯`· <º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Nick Yazin) ¸.·´¯`·.¸><((((º> - -¤--^] (Buraya msn Nick Yazin) [^--¤- - ~²ºº²~ (Buraya msn Nick Yazin) ~²ºº³~ ._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Nick Yazin) ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_ (Buraya msn Nick Yazin) _+>..|.. -·=»�E=·- (Buraya msn Nick Yazin) -·=»�E=·- •°o.O (Buraya msn Nick Yazin) O.o°�E
-------------------------------------------------------------------------- Mail Adresiniz Tersten Gözüksün Mail adresinizin terten gözükmesini istiyorsanız aşağıdaki kodu nickinizin sonuna ekleyin